Top blocs de receptes

dimecres, 4 de gener del 2017

Cuscús de bròquil amb salsa d'espàrrecs verds

Ingredients:
·   1 bròquil
·   1 manat d’espàrrecs verds
·   Un grapadet de julivert i alfàbrega.
·   El suc d’una llimona.
·   10ml. d’oli d’oliva extra.


Passos a seguir:

1.- Per fer el cuscús agafem el bròquil i el separem en branquetes i el netegem.
2.- Triturem el bròquil amb una picadora fins que quedi textura de cuscús.
3.- Anem col·locant el cuscús en un recipient per coure-ho al vapor i ho couem durant 5 minuts. Un cop cuit ho reservem.

Per fer la salsa:

1.-Netejar les herbes aromàtiques
2.- Escaldem els espàrrecs en una olleta i quan arrenqui el bull ho apaguem.
3.- Triturem els espàrrecs, les herbes aromàtiques, unes gotes de suc de llimona, l’oli d’oliva i una mica de sal.
Així obtindrem la salsa per amanir el cuscús.