Top blocs de receptes

divendres, 25 d’agost del 2017

Cigrons amb bacallà


Ingredients:

·   300 gr. de cigrons cuits
·   4 talls de morro de bacallà
·   1 culleradeta de pebre vermell dolç
·   Mig potet de tomàquet triturat
·   2 cebes
·   1 gra d’all
·   Julivert picat
·   Farina per arrebossar el bacallà
·   Sal
Per la picada:
·   1 gra d’all
·   Julivert
·   Ametlles torrades
·   Pa fregit.

Passos a seguir:

1.- Poseu una cassola amb un raig d’oli i hi fregiu  una llesqueta de pa sec i un cop torradeta la reserven per la picada.
2.- Trinxeu la ceba i la poseu a la cassola quan la ceba comença ha estar dauradeta hi afegim  l’all picadet ,el julivert picat i el tomàquet. Ho salem.
3.- Deixem coure a foc lent fins que el sofregit tingui un color fosc.
4.- Ara hi afegim el pebre vermell i ho remenem per incorporar-lo al sofregit.
5.- Incorporem els cigrons i hi afegim una mica d’aigua i ho deixem fer xup-xup a foc lent.
6.- Mentrestant enfarinem el bacallà i el fregim en una paella.
7.- Per fer la picada en un morter hi piqueu el pa fregit, les ametlles, l’all i el julivert,
8.- Ara incorporeu el bacallà tallat a trossets i ho deixeu coure una estoneta, rectifiqueu de sal
9.- Afegiu la picada i deixeu a foc lent una estoneta més.