Ingredients:
- 4 ous.
- 400 grs de farina
- 400 grs. de sucre
- 1 got de iogurt ple de llet.
- 1 got de iogurt ple d’oli.
- 1 got de iogurt ple d’anís.
- la pell ratllada d’una llimona
- 2 sobres dobles de " gasificante Litines"que ho podeu trobar a Mercadona
- 1 sobre de llevat Royal en pols
- Pinyons.
Pasos a seguir:
1.- En una batedora elèctrica, deixateu-hi els rovells d’ou, la farina, el sucre, l’oli, l’anís i la llet, durant 2 o 3 minuts, fins que quedi ben barrejat. Aconseguint una pasta ben fina.
2.- Afegiu-hi el gasificant i el llevat i deixateu tot plegat una mica més.
3.- Munteu les clares a punt de neu.
4.- Afegiu les clares a punt de neu a l’altra pasta, remenant amb una cullera de fusta de dalt a baix, com si féssiu talls a la massa.
5.- Prepareu una llauna de forn, folreu-la amb paper de forn.
6.- Tireu la massa dins d’aquesta llauna i poseu-la al forn ( el forn ha d’estar a 200º elèctric i th 7si es de gas, el forn el podeu posar a escalfar quan comenceu a preparar la pasta )
7.- Quant porti 3 o 4 minuts al forn obriu-lo i hi tireu per sobre una capa de sucre i els pinyons al gust. Torneu a tancar el forn i cal anar controlant la cocció, punxant la massa amb una agulla de fer mitja fins que surti neta.
8.- Quant l’agulla surt neta podem pujar la llauna i posar-la una mica al gratinador per cremar la capa de sucre, cal anar molt en compte, ja que de seguida es crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada