Top blocs de receptes

dimecres, 15 de setembre de 2010

Pastís bicolor ( Pastelito marmol )

Ingredients:
- 250g de farina blanca
- 50g de cacao
- 200g de sucre glas
-4 ous
-170 g de mantega
-1 culleradeta de llevat
-1 sobre de essència de vainilla (opcional)
-2 “pizcas” de sal

Passos a seguir:
Pre-escalfar el forn a 180ºC. Barreja la farina, el llevat i la sal en un bol. Separa aquesta barreja en dos parts iguals i en una d’aquestes afegeix el cacao. Bat la mantega amb unes varilles fins que estigui cremosa i esponjosa, incorpora el sucre i segueix baten fins que dobli el seu volum. Afageix la vainilla i els ous, un per un, quan ja estigui tot ven homogèni separa aquesta “crema” en dos i afegeix-la amb les barreges anteriors (farina, llevat...) barreja fins que no tingui grumolls. Posa-ho al motlle, previament untat amb mantega, i afegeix les dos masses, un cop cuit, pots espolvorejar una mica de sucre glaç per sobre.