Top blocs de receptes

dimecres, 21 de març de 2012

Magdalenes de xocolata

Ingredients:

220 gr. de farina
200 gr. de sucre
200 gr. d’oli d’oliva
50 gr. de cacau
1 sobre de llevat Royal
4 ous
polsim de sal


Passos a seguir:

Barrejar la farina, el llevat, el cacau i la sal. Ho reservem.

- Batre els ous i el sucre durant 3 minuts

- Incorporar l’oli i batre 3 minuts més.

- Afegir la farina i batre-ho uns altres 3 minuts.

- Deixar la massa a la nevera durant mitja hora, i passat aquest temps, batre-ho
lleugerament la massa i omplir els motlles ( aproximadament uns 25 )
Preescalfar el forn a 250º i coure-ho 20 minuts només amb escalfor a baix. Després baixar la temperatura a 180º i acabar de coure amb calor a baix i dalt. Es pot punxar amb un escuradents per saber el punt de cocció.