Top blocs de receptes

dimecres, 30 de març del 2022

Pastis de Formatge

 

Material :

 

·   5 o 6 potets de vidre amb tapa

·   Un Roner per controlar la temperatura i la circulació de l’aigua.

·   Si no es té u Roner es pot fer un bany maria amb temperatura molt controlada.

 

Ingredients:

 

·   450 gr. de crem de formatge tipus Philadelphia

·   100 gr. de sucre

·       2 gr. de sal

·   3 ous mitjans

·   5 gr. essència de vainilla

·   130 gr. de nata per muntar ( 35% m. g )

 

Passos a seguir:

 

1.- En un bol barregem bé el formatge, la sal i el sucre, amb una espàtula fins a aconseguir una barreja fina i suau.

 

2.- Deixatem els ous i els afegim a la barreja anterior, també hi afegim la vainilla. Ho barregem tot fins obtenir una crema llisa.

 

3.- Ara hi afegim la nata i ho integrem tot molt bé.

 

4.- Repartim aquesta crema en 5 o 6 potets de vidre i els tapem

 

5.- Preparem el Roner a 80º durant 90 minuts i submergim els pots dins la cubeta.

 

6.- Un cop cuits els treiem de l’aigua i els deixem a temperatura ambient  durant 30 minuts i després els guardem a la nevera-

 

7.- Es servim dins el mateix potet i el podem decorar amb toppings al gust.