Ingredients:
* 8 ous
* 220 gr. de farina
* 150 gr. de llard
* 15 gr. de sucre
* ¼ de litre de llet
* 1 llimona
* un pessic de sal
Passos a seguir:
1.- En una cassola posar-hi el llard, la llet, el sucre, un pessic de sal i una mica de pell de llimona
2.- Acosteu al foc sense deixar-ho de remenar, quan bulli retireu la pell de la llimona i afegiu la farina tota de cop i traieu del foc.
3.- Amb una cullera de fusta remeneu ben de pressa fins que quedi una pasta fina.
4.- Torneu a posar al foc i sense deixar-ho de remenar espereu que la pasta s’espesseixi i comenci a enganxar-se a la cassola.
5.- Traieu del foc i afegiu els ous d’un a un treballant la pasta molt bé cada vegada fins que hagueu afegits tots els ous.
6.- En un paella amb oli bullent aneu-hi tirant amb una cullereta boletes d’aquesta pasta; si és al punt ells mateixos s’aniran girant sols.
7.- Un cop fet empolseu-los amb sucre ben fi.
Durada:
A fer la pasta 30 minuts
A fregir-los 20 nimuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada