Ingredients:
Per la base
• 500 g. fe farina
• 200 ml. de sifó o d’aigua amb gas
• 100 ml. d’oli d’oliva
• 50 ml. de vi blanc
Pel farcit
• Pebrot escalivat
• albergínia escalivada
• 100 g. de formatge de cabra
• 1 llauna petita d’anxoves
Passos a seguir:
Per la base
1. En un bol, Barregeu tots els ingredients amb les mans, fins que aconseguiu una massa homogènia. Acabeu de treballar amunt el marbre.
2. Escalfeu el forn a 200º ( amb l’escalfor a dalt i baix )
3. Unteu la safata del forn amb l’oli d’oliva,i al damunt estireu la massa de la coca amb les mans mullades d’oli,donant-li forma.
Preparació de la coca
1. Cobriu la base amb l’escalivada i tireu-hi u polsim de sal
2. Coeu-la al forn durant 15 o 25 minuts fins que la base sigui cuita ( les vores queden torradetes )
3. Un cop fora del forn hi afegiu les anxoves i el formatge de cabra esmicolat, enforneu un altre cop just per fondre el formatge ( 2 minutets)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada