Top blocs de receptes

dilluns, 18 de gener de 2010

Pollastre amb llimona i poma

Ingredients:

Pollastre ( la quantitat dependrà de la gent )
2 cebes
1 o 2 pomes
2 llimones
Romaní
3 grans d’all
Oli
sal

Passos a seguir:

1.- Es fan talls als trossos de pollastre per què es cogui millor i es sala.
2.- en una safata per anar al forn si tira un rajolí d’oli i es fa un llit de ceba tallada fineta al damunt si posa el pollastre.
3.- S’escorre el suc de les dues llimones i s’afegeix mig got d’aigua i es tira damunt el pollastre.
4.- es pela i es talla la poma a trosset i es van posant entre els trossos de pollastre
5.- es posant els grans d’all i es tira per sobre una mica de romaní
6.- es posa al forn una mica fort fins que esta prou cuit

Durada:

Preparació : 20 minuts

Forn a 200º més o menys 1 h