Top blocs de receptes

dilluns, 18 de gener de 2010

coca de recapta

Ingredients:

Per la massa: 500g de farina
125cc de llet
40g de llevat
10g de sucre
15g de sal
25g de mantega
25g d’oli
Pel farcit: all
bacó
75g Panses
75g Pinyons
600g d’espinacs

Passos a seguir:
Per la massa: Es posa la farina en forma de volcà i els altres ingredients al mig, es desfà primer lo del mig i desprès tot. Quan està pastat es tapa amb un drap i es deixa reposar 10 min.
Pel farcit: Es sofregeix l’all i el bacó, els espinacs 2 o 3 minuts donant-li voltes i desprès les panses i pinyons.
S’estira la massa posant oli al taulell, es posa el farcit a sobre, i sobre el farcit tomàquet d’amanir, anxoves i olives, es deixa reposar 40 min, es posa al forn 20 o 25 min a 220ºc i es rega amb oli per sobre.