Top blocs de receptes

dimecres, 15 de setembre de 2010

Pits de pollastre farcits

Ingredients:
3 pits de pollastre,
3 salsitxes del país,
3 llenques de cansalada fumada tallada ben prima,
2 pastanagues
1 ceba,
1 tronc d'api,
500 ml de sidra,
2 branques de farigola,
250 ml de caldo d'au,
1 culleradeta de maizena,
oli d'oliva,
pebre,
sal.


Passos a seguir:

1. Obriu els pits amb un ganivet esmolat. Farciu-los amb una salsitxa embolicada en una llenca de cansalada. Premeu-los amb els dits perquè el farciment quedi compacte; lligueu-los amb un fil de cuina i salpebreu-los.
2. A continuació, sofregiu en una cassola amb una mica d'oli les pastanagues, la ceba i l'api, tot tallat a la juliana. Afegiu-hi els rotllets de pollastre i, quan canviïn de color, aboqueu-hi la sidra i deixeu-la reduir a la meitat a foc suau durant 15 minuts.
3. Aboqueu-hi el caldo, coeu-ho tot a foc lent durant 35 minuts més, retireu-ho, deixeu-ho refredar i talleu-ho a rodanxes.
4. Retireu l'excés d'oli de la salsa amb una cullera i lligueu-la amb la maizena dissolta en aigua freda.
Serviu les rodanxes de pollastre farcit sobre un llit format per les verdures i la salsa lligada.