Top blocs de receptes

dilluns, 3 de gener de 2011

Calamarsets al wisky o al brandi ( Recepta de la Mireia Carbó )

Ingredients:

* 500 g. de calamarsets
* 400 ml. de wisky
* 2 cebes tendres
* 1 manat d’alls tendres
* Oli d’oliva
* Sal
* Pebre
Per la picada
* 6 ametlles torrades
* 6 avellanes torrades
* Julivert fresc

Passos a seguir:

1. Renteu i netegeu molt bé els calamarsets i talleu-los a trossets.
2. Poseu els calamarsets en un bol i poseu-li el wisky i els deixeu submergits dues hores.
3. Peleu les cebes i les talleu molt fines
4. Netegeu els alls tendres i la part més blanca la talleu en dos tres trossets.
5. En una paella grossa poseu un bon raig d’oli i coeu-hi les cebes i els alls amb una mica de sal.
6. Quan la ceba i els alls comencin a agafar color afegiu-hi els calamarsets i el wisky i deixeu-ho tot plegat uns 20 minuts fent xup-xup.
7. Mentrestant prepareu la picada i afegiu una mica d’aigua.
8. Passats els 20 minuts incorporeu la picada i ho deixeu acabar de coure tot junt fins que estiguin ben tendtres.