Top blocs de receptes

divendres, 25 de març del 2011

Brownie de xocolata blanca

Ingredients:
- 120g de mantega
- 225g de xocolata blanca
- 120g de nous
- 2 ous
- 120g de sucre moreno
- 120g de farina

Passos a seguir:

1.Posar mantega al motlle.
2.Trossejar 175g de xocolata blanca i totes les nous. Posar la resta de xocolata i la mantega en un bol i desfer-ho al microones. Un cop desfet remenar bé i deixar refredar una mica.
3.Batre els ous amb el sucre i, a continuació, afegir la mescla de xocolata. Remenar-ho tot bé. Afegir la farina, la xocolata a trossos i les nous. Passar la mescla al motlle i allisar la superfície.
4.Coure al forn preescalfat a 180ºC durant 30 minuts fins que quedi cuit però una mica tendre a l’interior. Retirar del forn i deixar refredar.

1 comentari:

Neus ha dit...

El Nil ha estat feliç amb aquesta recepta!! Gràcies!!