Top blocs de receptes

divendres, 25 de març de 2011

Fideuà vegetal (recepta de Carme Ruscalleda)

Ingredients:

- 300g de fideus de cabell d’àngel
Tallat molt finet a juliana:
- 90g de tirabencs
- 90g de pell de carbassó
- 90g d’all tendre
- 90g de pastanaga
- 30g d’espinacs
- 15g de julivert
- 15g d’alfàbrega
- 750g d’aigua mineral de Vichy
- 75g de parmesà ratllat
- 90g d’oli d’oliva extra verge
- Sal i pebre

Passos a seguir:

1.Heu de disposar d’una cassola plana o paellera de 4 racions (en aquest cas). Escalfeu l’oli i daureu-hi els fideus uns 2 minuts per torrar-los lleugerament.
2.S’hi afegeixen totes les verdures tallades a juliana molt fina i aparellada al tall dels fideus. Sofregiu-les conjuntament amb els fideus daurats uns 2 minuts més i salpebreu.
3.Afegiu-hi l’aigua mineral molt calenta. Deixeu que bulli al màxim un minut.
4.Escampeu per sobre el formatge ratllat i introduïu la paellera al forn molt calent, a 200ºC. Deixeu fornejar només 3 minuts.