- 120 gr de mantega
- 450 gr de pomes
- 175 gr de farina
- 1 culleradeta de canyella molta
- 1 polsim de sal
- 120 gr de sucre moreno
- 2 ous
- 2 cullerades de llet
Ingredients per la cobertura:
- 120 gr de farina
- 6 cullerades de mantega
- 85 gr de sucre moreno
Passos a seguir:
1.Per preparar la cobertura posar la farina i afegir la mantega i treballar aquesta massa amb les mans fins que agafi una consistència com farina de galeta hi afegim el sucre i reservem aquesta massa per la cobertura.
2.Per preparar el pastís cal posar en un bol la farina, la canyella i la sal. En un bol a part posem la mantega y el sucre i els batem fins obtenir una consistència lleugera i esponjosa.
3.Afegim els ous un a un i agreguem una mica de la farina amb l’últim ou.
4.Incorporem la meitat de la resta de la barreja de la farina i al final la resta de la farina junt amb la llet.
5.Posem aquesta massa dins el motlle i allisem amb una cullera la superfície.
6.Pelem les pomes i els hi traiem el cor i les tallem a rodanxes i les anem posant sobre la massa, cobrint tota la superfície.
7.- Posem la massa de la cobertura extenent-la amb la ma fins que la cobertura agafi tota la superficie del pastís.
8.- Pre-escalfar el forn a 180º i coure el pastís durant 1h fins que estigui rosset i ferm al tacte.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada