En aquest blog volem compartir amb els nostres amics les receptes que a casa ja hem cuinat i de les quals hem disfrutat. Esperem que també les gaudiu i que mica en mica fem un bon receptari que puguem compartir en bona companyia.
diumenge, 4 de setembre del 2011
Orxata de xufa
Ingredients:
• 250g de xufla
• 1l d’aigua bona
• 100g de sucre o edulcorant en pols
• 1/2 branca de canyella
Preparació:
Rentar bé la xufla i posar-la en remull el dia abans. Escórrer bé la xufla i triturar-la amb el túrmix juntament amb la canyella i el sucre. Afegir la meitat de l’aigua i tornar a triturar. Afegir la resta de l’aigua, barrejar bé i colar per un colador ben fi, premsant bé per tal d’extreure’n tot el suc. Va molt bé utilitzar dos coladors: primer un no tan fi i després un colador tan fi com sigui possible. Deixar a la nevera fins el moment de servir.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada