En aquest blog volem compartir amb els nostres amics les receptes que a casa ja hem cuinat i de les quals hem disfrutat. Esperem que també les gaudiu i que mica en mica fem un bon receptari que puguem compartir en bona companyia.
diumenge, 4 de setembre del 2011
Pisto
Ingredients:
- 1 albergínia
- 2 pebrots vermells
- 1 carbassó
- 2 cebes
- 3 patates
- 1 llauna de tomàquet
Passos a seguir:
1.- Es talla l’albergínia a daus i es fregeix en una paella i es reserva.
2.- Es tallen els pebrots a daus i es fregeix en la mateixa paella i es reserva.
3.- Es pela el carbassó i es talla a daus també es fregeix i es reserva.
4.- En una cassola a part s’hi posa una mica d’oli del fregit i es fa un sofregit amb la ceba i després s’hi afegeix el tomàquet.
5.- Quant el tomàquet ja està cuit s’hi tiren totes les verdures i es deixa fer xup-xup tot junt una estoneta.
6.- A part hem fregit les patates a daus i quan el pisto ja està fet s’hi afegeixen les patates.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada