- 2 ous
- 2 iogurts naturals
- 1 terrina petita de philadelphia
- 5 cullerades de sucre
- 3 cullerades de maicena
Per a la base:
- Galetes maria
- Mantega
Preparació:
Picarem les galetes i les barregem amb la mantega, ho posem a la base del motlle, apretant amb els dits perquè ens quedi la base compacta, engreixem el voltant del mateix amb mantega per evitar que s'enganxi.
Picarem les galetes i les barregem amb la mantega, ho posem a la base del motlle, apretant amb els dits perquè ens quedi la base compacta, engreixem el voltant del mateix amb mantega per evitar que s'enganxi.
Posem tots el ingredients en un bol i batem bé, si
tenim batedora elèctrica no ens costarà tant. Quan tinguem tot ben barrejat, ho aboquem al motlle i enfornem durant uns 45 minuts a 180º, amb el forn
preescalfat; passat aquest temps el punxem per comprovar que ja està cuit,
si encara no ho està el deixem uns minuts més.
El desemmotllem un cop fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada