Top blocs de receptes

dimecres, 21 de març de 2012

Tarta Tatin

Ingredients:

• Una pasta brisée congelada
• 1 Kg i mig de pomes
• 100 gr de mantega
• 100gr de sucre

Passos a seguir:

1. Pelar i tallar les pomes per la meitat i treure’ls-hi el cor
2. Engreixar el motlle amb mantega i escampa sucre per sobre com si fos farina.
3. Col•locar les pomes dins el motlle de manera que la part rodona de la poma quedi tocant al motlle ho cobrim amb el sucre restant i també hi repartim la mantega tallada a quadrats ara ho col•loquem al forn pre escalfat a250º durant 30 minuts.
4. Al cap de mitja hora retiro el motlle del forn i hi col•loquem a sobre la base de pasta brisée, la punxem una mica en una forquilla i la tronem al forn a 200 º durant 30 minuts més.
5. Per desemmotllar-ho ho girem damunt d’una safata i ja el pots servir acompanyat de un rajolí de crema de llet.