Top blocs de receptes

dilluns, 16 de novembre de 2020

Cassola de carabassa i albergínia


Ingredients:

 

-         200 gr de carabassa de violí

-         3 albergínies

-         2 cebes

-         Oli d’oliva

-         Sal

-         Pebre negre

-         Comí


Passos a seguir:

 

1.- Tallem l’albergínia a quadradets d’un centímetre i la posem en un recipient amb aigua i sal per tal que perdi la picantó. ( uns 20 minuts )

 

2.- Pelem i tallem la carabassa a quadradets d’un centímetre.

 

3.- Pelem i tallem les cebes a juliana.

 

4.- En una cassola i posem un bon raig d’oli i posem la ceba i la carabassa a coure a foc mig.

 

5.- Quan la ceba i la carabassa comencen a estar una mica tobetes, escorrem l’albergínia i l’afegim a la cassola.

 

6.- Salpebrem  i afegim el comí al gust.

 

7.- Remenem de tant en tant fins que tot estigui ben cuit.

 

·        Per comptes de comí hi podem posar qualsevol herba o fins i tot més d’una.

·        Es pot menjar sol com a primer plat o barrejat amb quinoa o arròs bullit.

Cap comentari: