Per la massa:
- 350g de farina
- 1 gotet d’aigua
- 3 cullerades de llard
- 1 culleradeta d’anís
- 1 culleradeta de ratlladura de pell de
llimona
Per el farciment
- 400g de formatge fresc o mató
- 3 ous
- 200g de sucre
- 12 fulletes de menta fresca (aprox.)
Passos a seguir:
- Posar la farina en forma de volcà i afegir-hi el llard, l’aigua , les
ratlladures de pell de llimona i anís. Pastar fins a obtenir una massa
consistent.
- Estendre la massa i folrar el fons i les parets d’un motlle
desmuntable d’uns 22 cm de diàmetre, untat amb una mica d’oli.
- Picar la menta i reservar unes quantes fulles per decorar. Batre els
ous amb el sucre. Engrunar el formatge, afegir-hi la menta i mesclar-ho tot amb
els ous fins a obtenir una crema homogènia.
- Farcir la base del pastís amb aquest preparat, decorar la superfície
amb les fulles reservades i enfornar durant 35 minuts a 180º, fins que la
superfície quedi enrossida. Servir el flaó empolvorat amb sucre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada