Ingredients:
- 500g
de farina de blat “sarraceno” (o integral)
- 500g
de farina
- 30g
de sal gruixuda
- 4
ous
- 1
litre de llet
- 1
litre d’aigua
Passos a seguir:
Barrejar tot els ingredients
amb el minipimer i deixar reposar a la nevera.
*Quan es vagin a fer les
galettes:
Escalfar una planxa especial
per a fer crepes o galettes o una paella (si no és té la planxa).
S’escampa una mica de
mantega per què no s’enganxi la pasta. A continuació es tira un cullerot de
pasta i es deixa coure, quan estigui cuita per una cara es dóna la volta.
*Després es pot farcir del
què es vulgui, algunes suggerències de farcits poden ser:
- Pernil dolç, formatge
ratllat i ou ferrat.
- Saltejat de porros amb crema
de llet.
- Amanida i formatge de
cabra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada