- 2 albergínies
- 1 pot de tomàquet.
- 1 ceba
- julivert
- 1 gra d’all
- orenga
- 3 boles de mozzarella a rodanxes (deixar-les escorre bé )
- parmesà ratllat
- sal i pebre
Passos
a seguir:
1.-
Prepara la salsa de tomàquet: trinxem la
ceba i la sofregim fins que agafi una mica de color. Hi afegim l’all trinxat
ben petit, li donem unes voltes i hi afegim el tomàquet, també l’orenga, el
julivert, la sal i el pebre. Ho deixem reduir fins que quedi una salsa espesseta.
2.-
Rentem les albergínies i les tallem a rodanxes o a talls horitzontals, de ½ cm.
de gruix, les salem i les deixem reposar
10 minuts per que deixin anar l’aigua.
3.-
Pre-escalfem el forn a 200º, un cop calent agafem una safata de forn li posem un
raig d’oli i hi posem els talls d’albergínia.
4.- Ho posem forn
hi ho deixem coure durant 4 minuts. Els girem hi ho posem 2 minuts més per l’altra
banda.
5.- Un cop cuites
amb una plata de forn hi posem un raig d’oli i muntem els mil fulls posant un
tall d’albergínia, a sobre una mica de salsa de tomàquet, a sobre una rodanxa
de mozzarella i així anem muntant pisos. Acabem amb un tall d’albergínia.
Ho cobrim amb
parmesà ratllat i ho gratinem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada