Ingredients:.
·
225 gr farina
·
150 ml d’aigua calenta
·
un polsim de sal
·
1 sobret de llevat de forner
sec
·
8 filets d’anxoves
·
50 gr de formatge gorgonzola
·
oli per fregir
Passos a seguir:
1.- Posem la farina amb un
bol hi afegim la sal i el sobre de llevat i ho remenem tot
2.- Fem un forat al mig de
la farina i hi afegim l’aigua calenta.
3.- Barregem tots els ingredients
fins aconseguir una massa sense grumolls i elàstica.
4.- Col·loquem la massa dins
un bol una mica untat amb oli, tapem el bol amb un full de film i el posem a la
nevera durant dues hores.
5.- Passades les dues hores
posem la massa sobre el marbre i li afegim si cal una mica de farina si cal
perquè no s’enganxi i l’amassem durant
un minut.
6.- Ara formem unes 16 boles
petitetes,les aplanem amb el palmell de la ma i hi col·loquem al mig la meitat
d’un filet d’anxova i una mica de gorgonzola.
7.- Dobleguem la massa per
sobre del farcit i aplanem una mica el panet ja farcit.
8.- Escalfem una paella amb
força oli i quant estigui ben calent els fregim fins que quedin dauradets.
Observacions:
* Es poden farcir del que
vulguem, inclús de coses dolces, xocolata o crema etc.
* Es poden preparar dies
abans i congelar-los i fregir-los quant ens facin falta sense descongelar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada