Ingredients:
· 1 k de cloïsses
· 1 ceba
· 2 grans d’alls
· 4 cullerades d’oli
· 1 got de vi blanc
· 1 got d’aigua
· 2 cullerades de farina de galeta
· 1 fulla de llorer
· julivert picat
· mitja llimona
· Sal
Passos a seguir:
1.- Posar les cloïsses una
bona estona en aigua i un bon grapat de sal perquè deixin anar la sorreta si en tenen.
2.- Posar les cloïsses en
una paella cobertes d’aigua fins que s’obrin.
3.- Treure-les de la paella
col·lar el suc i reservar-lo
4.- Escalfar l’oli en una paella
i sofregir els alls i la ceba tot trinxadet fins que estigui transparent.
5.- Afegir la farina de
galeta i afegir el llorer, el vi i el suc reservat de la cocció, el suc de la
llimona i una mica de sal.
6.- Remenar-ho tot junt una
mica i afegir-hi les cloïsses i posar-hi el julivert i es deixa coure tot junt
uns 5 minutets. Servir ven calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada