Ingredients:
● oli d’oliva
▪ 2
albergínies grans
▪ 1
culleradeta de orenga seca
▪ sal
▪
pebre
▪ 1
ceba petita
▪ 2
grans d’all
▪ una
miqueta de julivert
▪ unes
quantes olives verdes sense pinyol
▪2 o 3
cullerades de vinagre d’herbes
▪ 5
tomàquets madurs grans.
Passos a seguir:
1.- En una cassola gran hi posem un bon raig d’oli d’oliva i la posem
al foc.
2.- Tallem les albergínies a
trossos grans i les posem a la cassola també hi tirem l’orenga i li tirem una
mica de sal.
3.- Deixem coure l’albergínia tot remenant-la
fins que estigui ben dauradeta pels dos costats.
4.- Ara hi afegim la ceba picada petita, l’all pelat i
tallat a rodanxetes fines i ho deixem coure un parell de minuts més.
5.- Ara hi afegim les olives
i un parell de cullerades de vinagre.
6.- Quant el vinagre s’hagi
evaporat hi afegim els tomàquets tallats a trossos hi ho deixem coure uns 15
minuts fins que estiguin tous.
7.- Ho rectifiquem de sal i
pebre, hi tirem un bon raig d’oli i hi tirem el julivert tallat per sobre i ja
el podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada