Ingredients:
▪ 2 grans d’alls pelats i picats.▪ una mica de julivert.▪ 2 ous.▪ 1 rovell d’ou.▪ 2 grapats de formatge parmesà acabat de ratllar.▪ 1 o 2 bitxos ( al gust )▪ sal i pebre▪ 200 gr. de espaguetis ▪ oli d’oliva Passos a seguir:
1. Posem tots els ingredients excepte els espaguetis i
l’oli en un bol hi ho barregem tot junt.
2. Bullim els espaguetis i quant estiguin cuits els
escorrem i els rentem amb aigua freda i deixem que s’escorrin bé.
3. Quant estiguin freds els tallem amb unes tisores a
trossos d’uns 8 cm de llarg aproximadament.
4. Tirem els espaguetis dins el vol i ho barregem tot
bé.
5. Posem una mica d’oli en una paella i la posem al
foc.
6. Amb una forquilla agafem pilonets d’espaguetis i els
tirem a la paella i els fregim fins que quedin daurats pels dos costats.
▪ 2 grans d’alls pelats i picats.▪ una mica de julivert.▪ 2 ous.▪ 1 rovell d’ou.▪ 2 grapats de formatge parmesà acabat de ratllar.▪ 1 o 2 bitxos ( al gust )▪ sal i pebre▪ 200 gr. de espaguetis ▪ oli d’oliva Passos a seguir:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada