Ingredients:
250
gr. de xocolata del 70% o menys segons el gust
150 ml
de llet ( sense lactosa per intolerants )
6 ous
3
cullerades de sucres
sal
Passos a seguir:
1.- Posar la llet en un bol
i afegir-hi la xocolata i posar-ho 1 minut al microones per desfer la xocolata.
2.- Deixar refredar aquesta
barreja una estoneta.
3.-Separar les clares dels
rovells.
4.- Barrejar, si pot ser amb
unes barilles elèctriques, els rovells amb el sucre fins que quedi una barreja
densa.
5.- Muntar a part les clares
a punt de neu.
6.- Afegir la xocolata a la
barreja anterior i remenar-ho tot bé.
7.- Afegir les clares
muntades a punt de neu, procurant fer moviments de dalt a baix per no baixar
les clares.
8.- Ho distribuïm amb els
recipients per servir, copes o bols, i ho posem a la nevera un mínim de 2 o 3
hores.
9.- Ja està apunt de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada