Ingredients:
● 3
pits de pollastre.
●
150gr. de xampinyons.
● 300
ml de nata líquida.
● 2
culleradetes de curri en pols.
● 1
gra d’all.
● julivert.
● Oli
d’oliva.
● sal
●
pebre.
Passos a seguir:
1.- Tallem els pits de
pollastre en filets i després els tallem a tires i les salpebrem.
2.- Netegem els xampinyons i
els tallem en làmines.
3.- Pelem l’all i el tallem
ben menut amb unes fulles de julivert.
4.- Escalfem en una paella un bon raig d’oli d’oliva i
enrossim les tires de pollastre. Les reservem.
5.- En la mateixa paella ,
saltegem els xampinyons amb l’all picat i el julivert.
6.- Passats 3 o 4 minuts,
quan els xampinyons siguin cuits hi afegim la nata , les tires de pollastre i
el curri i ho deixem coure tot plegat
uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada