Ingredients:
● 500
gr de patates.
● 200
gr de botifarra negra.
● 200
gr de cansalada viada a talls d’1 cm.
● oli
d’oliva.
●
mitja cabeça d’alls.
Passos a seguir:
1.- Pelar les patates,
tallar-les a talls regulars i les bullim amb un polsim de sal. Un cop bullides
les escorrem i les reservem.
2.- En una cassola a banda
amb un raig d’oli i coem els talls de cansalada tallats a dauets.
3.- Quant la cansalada està
gairebé daurada hi afegim els alls pelats i ho deixem coure tot plegat durant
un parell de minuts.
4.- Ara retirem els trossets
d’all i hi afegim la botifarra negra tallada a dauets petits.
5.- Ho deixem coure tot
plegat uns segons i hi afegim les patates tot aixafant-les amb una espàtula de
fusta integrant-la amb la resta d’ingredients.
·
Cal vigilar el punt
de sal ja que la cansalada viada sol ser molt salada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada