Ingredients:
· 1 bròquil
· 1 manat d’espàrrecs verds
· Un grapadet de julivert i alfàbrega.
· El suc d’una llimona.
· 10ml. d’oli d’oliva extra.
Passos a seguir:
1.- Per fer el cuscús agafem
el bròquil i el separem en branquetes i el netegem.
2.- Triturem el bròquil amb
una picadora fins que quedi textura de cuscús.
3.- Anem col·locant el
cuscús en un recipient per coure-ho al vapor i ho couem durant 5 minuts. Un cop
cuit ho reservem.
Per fer la salsa:
1.-Netejar les herbes
aromàtiques
2.- Escaldem els espàrrecs
en una olleta i quan arrenqui el bull ho apaguem.
3.- Triturem els espàrrecs,
les herbes aromàtiques, unes gotes de suc de llimona, l’oli d’oliva i una mica
de sal.
Així obtindrem la salsa per
amanir el cuscús.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada