Top blocs de receptes

divendres, 11 de març del 2022

Bacallà a l’Àvia Àngels


Ingredients:

 

·   1 pebrot vermell.

·   1 ceba.

·   250 gr. de tomàquet triturat.

·   50 gr. de pinyons.

·   Sal

·   Pebre negre.

·   1 cullerada de pebre vermell.

·   500 gr de bacallà esqueixat.

 

Si algú no li agrada el Bacallà es pot canviar per dues o tres llaunes de tonyina

 

 

 

Passos a seguir:

 

1.- Tallem el pebrot i la ceba a quadradets.

 

2.- Posem una mica d’oli en una paella i hi posem a sofregir el pebrot i la ceba.

 

3.- Quan estan gairebé cuits, apartem el pebrot i la ceba en un racó de la paella i a l’espai que queda i torrem una mica els pinyons.

 

4.- Després hi afegim el tomàquet i ho remenem tot fins que el tomàquet estigui cuit.

 

5.- Salpebrem i afegim la cullerada de pebre vermell, donem un parell de voltes i apaguem el foc.

 

6.- I afegim el bacallà ( o la tonyina ) i ho remenem tot.