Ingredients:
·
1 pebrot vermell.
·
1 ceba.
·
250 gr. de tomàquet
triturat.
·
50 gr. de pinyons.
·
Sal
·
Pebre negre.
·
1 cullerada de pebre
vermell.
·
500 gr de bacallà esqueixat.
Si algú no li agrada el Bacallà es pot canviar per
dues o tres llaunes de tonyina
Passos a seguir:
1.- Tallem el pebrot i la
ceba a quadradets.
2.- Posem una mica d’oli en
una paella i hi posem a sofregir el pebrot i la ceba.
3.- Quan estan gairebé cuits,
apartem el pebrot i la ceba en un racó de la paella i a l’espai que queda i
torrem una mica els pinyons.
4.- Després hi afegim el
tomàquet i ho remenem tot fins que el tomàquet estigui cuit.
5.- Salpebrem i afegim la
cullerada de pebre vermell, donem un parell de voltes i apaguem el foc.
6.- I afegim el bacallà ( o
la tonyina ) i ho remenem tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada