Ingredients:
· 400 gr de llenties caviar.
· Un tros de carabassa.
· 12 xampinyons
· 4 carxofes
· 2 cebes
· 2 grans d'all
· julivert
· comí
· pebre vermell dolç
2 fulles de llorer
Sal i Pebre
Passos a seguir:
Primer de tot posarem les llenties en remull 2 hores.
1.-Tallerem les cebes a trossets petits, posem un bon raig d'oli d'oliva a una cassola i estofem la cebes fins que estigui toveta remenant de tant en tant.
2.-Mentrestant tallem els xampinyons a trossets petits i els afegim a la cassola i esperem que estiguin una mica cuits.
3.- Tallem la carabassa a quadradets i la reservem.
4.- Afegim les llenties escorregudes i hi afegim aigua fins que les cobreixin un parell de dits.
També afegim la carabassa, el llorer, el comí, el pebre vermell i la sal i ho deixem coure.
5.- Mestres couem les llenties netegem les carxofes i les tallem en 6 trossos depenent de la mida de la carxofa.
6.- Posarem una paella al foc amb una mica d'oli i saltegem les carxofes. Un cop comencin a estar dauredetes hi afegim una mica d'aigua i es tapem perquè acabin de coure. Salpebrem
Fem una picadeta de all i julivert i ho afegim a la carxofa un cop s'hagi evaporat l'aigua.
7.- Les llenties han de coure uns 25 minuts pera cal anar-les vigilant.
En el moment de servir posarem a cada plat 3 o 4 trossos de carxofa a mode de topping.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada