Top blocs de receptes

dilluns, 21 de desembre de 2009

Amanida tèbia de peixos blaus

Ingredients:

• 200 g. de daus de tonyina
• 200 g. de peix espasa. ( es pot fer també amb un sol tipus de peix)
• 150 g. de favetes extrafines.
• 200 g. de ruca i canonges.
• 16 tomàquets cherry.
• oli d’oliva
• mostassa suau
• vinagre de Mòdena
• sal
• pebre

Passos a seguir:

1. Daurar els daus de peix superficialment a la planxa volta i volta durat uns segons, salpebra’ls i reserva’ls.
2. Salta les favetes el la mateixa paella, reserva-les i finalment fes una reducció, a la mateixa paella, amb vinagre de Mòdena per recuperar el que hi quedi.
3. Emulsiona la mostassa amb el vinagre que has recuperat de la paella,la sal i el pebre i afegeix lentament l’oli fins obtenir la vinagreta.
4. Disposa els enciams en el plat, col•loca-hi el peix, les favetes i els tomàquets cherry partits. Amaneix-ho amb la vinagreta.