Ingredients:
- 500 gr. De llom de bacallà dessalat
- 200gr. D’oli d’oliva verge extra.
- 8 grans d’all.
- 30 gr. de crema de llet
Passos a seguir:
1.- Pelem i tallem els alls per la meitat i els daurem amb l’oli, per tal de perfumar l’oli. El colem i el mantenim calent.
2.- Col•loquem el bacallà a trossos regulars, en un cassó el cobrim amb aigua i el posem a escalfar a foc lent. Molt important : l’hem d’apartar del foc just en el moment en què arrenca el bull.
3.-Escorrem el bacallà el netegem d’espines i pells, i el col•loquem en un recipient tipus got fondo.
4.-En dos temps aboquem l’oli perfumat molt calent sobre el bacallà i el triturem amb l’ajut d’un túrmix per aconseguir una pasta fina i lligada..
5.- Hi afegim la crema de llet i el triturem de nou. Rectifiquem el punt de sal i ja està apunt per servir-lo sobre unes torradetes,o pasta fil•lo,etc.
Durada:
-30minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada