Top blocs de receptes

dilluns, 21 de desembre del 2009

Brandada de bacallà

Ingredients:

- 500 gr. De llom de bacallà dessalat
- 200gr. D’oli d’oliva verge extra.
- 8 grans d’all.
- 30 gr. de crema de llet

Passos a seguir:

1.- Pelem i tallem els alls per la meitat i els daurem amb l’oli, per tal de perfumar l’oli. El colem i el mantenim calent.

2.- Col•loquem el bacallà a trossos regulars, en un cassó el cobrim amb aigua i el posem a escalfar a foc lent. Molt important : l’hem d’apartar del foc just en el moment en què arrenca el bull.

3.-Escorrem el bacallà el netegem d’espines i pells, i el col•loquem en un recipient tipus got fondo.

4.-En dos temps aboquem l’oli perfumat molt calent sobre el bacallà i el triturem amb l’ajut d’un túrmix per aconseguir una pasta fina i lligada..

5.- Hi afegim la crema de llet i el triturem de nou. Rectifiquem el punt de sal i ja està apunt per servir-lo sobre unes torradetes,o pasta fil•lo,etc.

Durada:

-30minuts.