Top blocs de receptes

dilluns, 21 de desembre de 2009

Lluç a la marinera

Ingredients: ( per a 4 persones )

- 2 rodanxes de lluç per persona, també es pot fer en un tronc de lluç
- 4 pastanagues
- 2 porros
- 2 patates
- romaní ( opcional )
- oli
- sal
Passos a seguir:

1.- Es pelen les pastanagues i es tallen a rodanxes d’un centímetre aprox.

2.- es pelen i es tallen de la mateixa manera els porros.

3.- es pelen i es tallen també les patates.

4.- Tot això es posa a bullir amb poca aigua ¾ de litre aprox., durant ½ hora per tal de que les verdures conservin el màxim el seu gust.

5.- mentre tant es posa un rajolí d’oli en una safata per anar al forn, quant la verdura ja està bullida es posa un llit amb el caldo i tot, al fons de la safata, al damunt les rodanxes de lluç salades i s’acaba de tirar les verdures i el caldo al damunt del peix. Ara es el moment si es vol de posar-hi una mica de romaní, no molt ja que dona molt de gust

6.- Tot això es posa al forn mitjà durant ½ hora aprox.


Durada:

Preparació 10 minuts i1/2 hora la verdura i ½ el forn.