Top blocs de receptes

dissabte, 19 de desembre del 2009

Arròs al forn amb botifarrons

Ingredients:
Pèsols
3 o 4 alls
cap de costella
Tomàquet fregit
Botifarrons de ceba
Arròs

Passos a seguir:
Posar els pèsols (bullits amb oli i sal, reserva el brou dels pèsols), 3 o 4 alls sense pelar, el cap de costella i una mica de sal tot ben sofregit
Posar una mica de tomàquet fregit i afegir els botifarrons
tirar l’arròs de seguida (1 tassa per persona), es remena una mica.
Amb l’aigua dels pèsols bullint(1 i ½ d’aigua per cada mida d’arròs) remenar una mica
rectificar la sal
Tapar l’olla a pressió, quan la vàlvula giri es deixa 7 minuts a foc lent, es tanca el foc i es deixa reposar 2 o 3 minuts.

Si no es fa amb olla a pressió es pot fer amb cassola posant-ho al forn a 180º però llavors són dos mides d’aigua per cada tassa d’arròs.