Top blocs de receptes

divendres, 18 de desembre de 2009

Caldo de Nadal

Ingredients:
Per fer el brou:
Gallina
Pava,
Porc( orella, peu, cansalada)
Ossos de vedella
Herbes per el brou
Pollastre
Patates
Cigrons
Col
Botifarra negre
Botifarres per fer la pilota

Pasos a seguir:
Es posa a bullir la pava, la gallina, el porc, els ossos, la vedella i les herbes en una olla gran. Quan fa un parell d’hores que bull es treu caldo i es posa en una altra olla, s’afegeix el pollastre i es reomple amb aigua la meitat de l’olla. Es deixa bullir una hora i mitja més.
Després es barregen aquests dos caldos.
En una altra olla posem la meitat de caldo i la meitat d’aigua i bullim la col i patata
En una altra olla posem el caldo barrejat i quan arrenqui el bull hi posem la pilota i la botifarra negre .
Tornem a barrejar els caldos i deixem en una olla amb una mica de caldo amb el tall per a que no es refredi i amb una altra olla bullim els galets.