ngredients:
• Pasta de full congelada
Pel farcit :
• 1Kg d’espinacs congelats
• 200 grs. De pernil dolç
• 200 grs. De formatge Havarti
• 1 gra d’all.
Passos a seguir:
Pel farcit:
1. Bullir els espinacs
2. Un cop bullits i escorreguts, saltejar-los amb l’all
3. Estirar bé la massa de pasta de full
4. Un cop estirada escampar a sobre una capa d’espinacs i a sobre una capa de formatge i una altra de pernil, fer així les capes que vulguem.
5. Enrotllar la pasta de full formant una corona
• Cal enganxar les vores untant-les primer amb ou deixatat, un cop feta la corona es pinta per sobre també amb l’ou deixatat
• Forn a 180º i aproximadament 30 minuts, però cal vigilar-ho i quan estigui rossa apagar el forn
Durada:
• Preparació del farcit 30 minuts
• Estirar la massa 10 minuts
• Forn 30 minuts aprox.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada