Top blocs de receptes

dissabte, 19 de desembre de 2009

Corona d'espinacs

ngredients:

• Pasta de full congelada

Pel farcit :

• 1Kg d’espinacs congelats
• 200 grs. De pernil dolç
• 200 grs. De formatge Havarti
• 1 gra d’all.

Passos a seguir:

Pel farcit:

1. Bullir els espinacs
2. Un cop bullits i escorreguts, saltejar-los amb l’all
3. Estirar bé la massa de pasta de full
4. Un cop estirada escampar a sobre una capa d’espinacs i a sobre una capa de formatge i una altra de pernil, fer així les capes que vulguem.
5. Enrotllar la pasta de full formant una corona
• Cal enganxar les vores untant-les primer amb ou deixatat, un cop feta la corona es pinta per sobre també amb l’ou deixatat
• Forn a 180º i aproximadament 30 minuts, però cal vigilar-ho i quan estigui rossa apagar el forn

Durada:

• Preparació del farcit 30 minuts
• Estirar la massa 10 minuts
• Forn 30 minuts aprox.