Top blocs de receptes

dissabte, 19 de desembre de 2009

RISOTTO DE BOLETS I CARBASSA

Ingredients: (per 4 persones)

4 tasses d’arròs
1 ceba
1 safata xampinyons laminats
200 gr carbassa sense closca
1 brick de brou
parmesà ratllat
vi blanc
60 gr de mantega
oli d’oliva
sal
pebre

Passos a seguir: Escalfar el brou en un cassó. Mentre tallar la carbassa a rodanxes primes,netejar els bolets i picar-los.
Pelar i ratllar la ceba i ofegar-la 2 o 3 minuts en una cassola amb 2cullerades d’oli i la meitat de la mantega. Afegir els bolets i la carbassa i coure-ho sense deixar de remenar, 4 minuts més. Incorporar l’arròs i daurar-lo uns moments, afegir el vi i deixar que s’evapori. Tirar un cullerot de brou calent i seguir coent sense deixar de remenar,afegint més brou a mesura que es vagi evaporant. Quan el gra d’arròs estigui al punt ( una mica dur al mig)afegir la mantega restant, el formatge i un polsim de pebre.
Seguir remenant fins que estigui.