Top blocs de receptes

divendres, 18 de desembre de 2009

Tiramisú

Ingredients:

- 4 terrines de 250 gr de mascarpone
- 6 ous
- 125gr sucre
- melindros dels secs
- xocolata negre en pols
- cafè o colacao (fred)

Passos a seguir:
Barrejar el cafè ,50gr de sucre i el licor ( opcional ) en un plat, anar remullant els melindros ( volta i volta ) i posar-los en una safata.
Batre bé els rovells dels ous amb el sucre restant i barrejar-hi el mascarpone. Després afegir-hi les clares a punt de neu.
Escampar aquesta barreja a sobre els melindros que havíem remullat i espolvorejar per sobre la xocolata en pols.
Posar-ho a la nevera i deixar-ho reposar més o menys 6 hores.

Durada:
30 min.


Nota:

El mascarpone a vegades costa una mica de trobar

• a MERCADONA n’hi ha sempre
• a CAPRABO gairebé sempre
• a CONDIS algunes vegades