Top blocs de receptes

diumenge, 17 de gener de 2010

Albergínies farcides

Ingredients:
- 4 albergínies (1 per cap).
- 2 cebes
- 1 ou
- Una mica de farina de galeta
- 150g de formatge emental rallat

Passos a seguir:

Es tallen les albergínies a lo llarg, i es treu la polpa. Es posa sal a les cassoletes per treure l’amargor de l’albergínia, i es deixen cap per avall mitja hora com a mínim.
Preparació de farcit:
Mentre tant es talla la polpa a quadradets petits.
Es posa a sofregir la polpa en una paella i quan esta tova s’hi afegeix la ceba ratllada.
Quan esta ben tou, s’apaga el foc i s’hi afegeix el formatge rallat i es remena fort per tal que es fongui.
S’hi afegeix l’ou sencer batut i la mica de farina de galeta.
Un cop preparat el farcit, agafem les cassoletes d’albergínia i les eixuguem amb un paper de cuina i es fregeixen per les dues cares en una paella amb molt d’oli calent.
S’escorren amb un paper de cuina perquè no quedin olioses i tot seguit les podeu començar a farcir.
Es posen amb una safata per anar al forn i es tira formatge rallat per sobre, desprès es gratinen.
Durada:

¾ d’hora o una hora