Ingredients:
• 500 g. de mongeta tendra de la primeta
• 100 g. de formatge de cabra ( rul•lo )
• 100 g. de formatge parmesà ( en un tall )
• 50 g. de pernil salat
• panses sense pinyol
• pinyons.
Per a la vinagreta
• 150 ml. d’oli d’oliva
• 50 ml. de vinagre de Mòdena
• 2 cullerades de mel
• 1 culleradeta de mostassa
• 1 pessic de sal.
Passos a seguir:
Preparació de la vinagreta
1. Barregeu en un recipient tots els ingredients de la vinagreta i remeneu-ho enèrgicament fins que quedi una barreja ben homogènia.
Preparació de l’amanida
1. Netegeu les mongetes i coeu-les amb aigua bullin i sal fins que siguin tendres. Escorreu-les i tot seguit refredeu-les dins d’un recipient amb aigua molt freda o amb glaçons.
2. Un cop fredes escorreu-les i en un recipient barregeu les mongetes amb el pernil tallat a tires, el formatge de cabra esmicolat, un grapat de pinyons i un altre de panses.
3. Afegiu-hi la vinagreta i remeneu-ho tot.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada