Ingredients:
- 7 o 8 talls d’osobuco de vedella , porc o paó.
- Sal , pebre
- Oli
- 3 cebes
- 4 pastanagues
- 3 grans d’all
- 2 porros
- 4 tomàquets madurs
- 1 got i mig de vi blanc o vermut blanc.
- Aigua o brou de verdures
Passos a seguir:
1.- Salpebreu els talls de carn i els enfarineu amb farina blanca
2.- En una cassola fregiu els talls i els reserveu.
3.- Amb el mateix oli poseu-hi les cebes tallades trossos i els porros tallats petits, deixeu que facin xup, xup un parell de minuts.
4.- Ara afegiu el all trinxat, les pastanagues tallades a rodanxetes i els tomàquets pelats i tallats a quarts, també hi afegiu els vi o vermut. Deixeu tot junt fent xup xup un parell més de minuts.
5.- Poseu els talls de carn a la cassola i hi afegiu l’aigua fins que cobreixi just els talls i deixeu coure a foc fluixet aproximadament 1 h i 20 minuts fins que el tall estigui cuit.
6.- Un cop cuit traieu-ho els talls i tritureu les verdures amb el pimer i torneu a posar el tall a la cassola.
Per acompanyar aquest plat podeu fregir unes patatetes a daus i us pot servir de plat únic.
1 comentari:
Mmmmm...! I quin vi hi posaríeu?
Jordi
Publica un comentari a l'entrada