Top blocs de receptes

dimecres, 21 de març de 2012

Arròs de bacallà

Ingredients:

- Una ració de bacallà sec per persona.
- arròs ( una tassa per persona )
- Aigua ( 2 ½ tasses per tassa d’arròs )
- 1 pebrot vermell.
- 3 cullerades de salsa de tomàquet.
- 200 gr. de pèsols.
- 1 ceba.
- un ou per cap


Passos a seguir:

1.- S’escaliva el bacallà sobre una graella al foc.
2.- Es pela i s’esmicola i és posa amb aigua.
3.- És fa un sofregit amb el pebrot tallat a trossets, la ceba ratllada, els pèsols i el tomàquet.
4.- Quan el sofregit ja està fet s’escorre el bacallà, és renta i el tirem al sofregit i ho deixem al foc un parell de minuts.
5.- Triem l’arròs i li fem un parell de voltes sobre el sofregit.
6.- Hi tirem l’aigua bullint.
7.- Ho deixem a foc viu que bulli aproximadament 13 minuts.
8.- Al cap d’aquets temps esclafem un ou per persona damunt l’arròs, tapem la cassola i el deixem 5 minuts més.

* La clara ha de quedar quallada però el rovell tou.