Top blocs de receptes

dissabte, 8 de setembre de 2012

GALETTES (Pasta per fer crepes salades estil bretó)


Ingredients:

- 500g de farina de blat “sarraceno” (o integral)
- 500g de farina
- 30g de sal gruixuda
- 4 ous
- 1 litre de llet
- 1 litre d’aigua

Passos a seguir:  

Barrejar tot els ingredients amb el minipimer i deixar reposar a la nevera.

*Quan es vagin a fer les galettes:

Escalfar una planxa especial per a fer crepes o galettes o una paella (si no és té la planxa).
S’escampa una mica de mantega per què no s’enganxi la pasta. A continuació es tira un cullerot de pasta i es deixa coure, quan estigui cuita per una cara es dóna la volta.

*Després es pot farcir del què es vulgui, algunes suggerències de farcits poden ser:

- Pernil dolç, formatge ratllat i ou ferrat.
- Saltejat de porros amb crema de llet.
- Amanida i formatge de cabra.