Top blocs de receptes

divendres, 26 d’octubre de 2012

Pastís cremós de xocolata

Ingredients:

200g  de xocolata de 70% de cacau
200g  de mantega
5 ous
1 cullerada sopera de farina
250g de sucre

Passos a seguir:

Per començar, escalfeu el forn a 190 graus, prepareu el motllo, rodó i metàl·lic, de 22 cm de diàmetre: unteu-lo primer amb mantega i després amb farina o amb un esprai vegetal.

A continuació, foneu la xocolata i la mantega tot junt en un cassó al foc, uns 2 minuts, el temps just de veure que es foc una miqueta però sense fondre’s del tot. Ha de quedar completament desfet. Mentrestant, aneu-ho remenant perquè no s’enganxi i es barregi bé.

Després, en un bol fora del foc barregeu la xocolata fosa i el sucre amb l’ajut d’unes varetes manuals, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi els ous, un per un, barregeu-ho tot ben barrejat amb les varetes, poseu-hi la farina amb un tamisador (o amb un colador de malla filla) i barregeu-la bé.

Tot seguit, aboqueu la massa al motllo i poseu-la al forn durant 22 minuts. Ha de quedar lleugerament tremolós pel mig.

I ja per acabar, deixeu-lo refredar, desemmotlleu-lo i ja podeu servir-lo.


1 comentari:

andreusanchez ha dit...

Hola,

He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 27000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat