Top blocs de receptes

dissabte, 4 de maig de 2013

Milfull d'albergínia i mozzarella

Ingredients:

- 2 albergínies
- 1 pot de tomàquet.
- 1 ceba
- julivert
- 1 gra d’all
- orenga
- 3 boles de mozzarella  a rodanxes (deixar-les escorre bé )
- parmesà ratllat
- sal i pebre

Passos a seguir:

1.- Prepara la salsa de tomàquet:  trinxem la ceba i la sofregim fins que agafi una mica de color. Hi afegim l’all trinxat ben petit, li donem unes voltes i hi afegim el tomàquet, també l’orenga, el julivert, la sal i el pebre. Ho deixem reduir fins que quedi una salsa espesseta.

2.- Rentem les albergínies i les tallem a rodanxes o a talls horitzontals, de ½ cm. de gruix, les salem i les  deixem reposar 10 minuts per que deixin anar l’aigua.

3.- Pre-escalfem el forn a 200º, un cop calent agafem una safata de forn li posem un raig d’oli i hi posem els talls d’albergínia.

4.- Ho posem forn hi ho deixem coure durant 4 minuts. Els girem hi ho posem 2 minuts més per l’altra banda.

5.- Un cop cuites amb una plata de forn hi posem un raig d’oli i muntem els mil fulls posant un tall d’albergínia, a sobre una mica de salsa de tomàquet, a sobre una rodanxa de mozzarella i així anem muntant pisos. Acabem amb un tall d’albergínia.
Ho cobrim amb parmesà ratllat i ho gratinem.