Top blocs de receptes

dilluns, 22 de desembre de 2014

Cloïsses a la marinera

Ingredients:

·       1 k de cloïsses
·       1 ceba
·       2 grans d’alls
·       4 cullerades d’oli
·       1 got de vi blanc
·       1 got d’aigua
·       2 cullerades de farina de galeta
·       1 fulla de llorer
·       julivert picat
·       mitja llimona
·       Sal


Passos a seguir:

1.- Posar les cloïsses una bona estona en aigua i un bon grapat de sal perquè deixin anar la sorreta  si en tenen.

2.- Posar les cloïsses en una paella cobertes d’aigua fins que s’obrin.

3.- Treure-les de la paella col·lar el suc i reservar-lo

4.- Escalfar l’oli en una paella i sofregir els alls i la ceba tot trinxadet fins que estigui transparent.

5.- Afegir la farina de galeta i afegir el llorer, el vi i el suc reservat de la cocció, el suc de la llimona i una mica de sal.

6.- Remenar-ho tot junt una mica i afegir-hi les cloïsses i posar-hi el julivert i es deixa coure tot junt uns 5 minutets. Servir ven calent.