Top blocs de receptes

diumenge, 25 de gener del 2015

Mousse de xocolata sense nata (apta per intolerants a la lactosa)


Ingredients:

250 gr. de xocolata del 70% o menys segons el gust
150 ml de llet ( sense lactosa per intolerants )
6 ous
3 cullerades de sucres
sal

Passos a seguir:

1.- Posar la llet en un bol i afegir-hi la xocolata i posar-ho 1 minut al microones per desfer la xocolata.
2.- Deixar refredar aquesta barreja una estoneta.
3.-Separar les clares dels rovells.
4.- Barrejar, si pot ser amb unes barilles elèctriques, els rovells amb el sucre fins que quedi una barreja densa.
5.- Muntar a part les clares a punt de neu.
6.- Afegir la xocolata a la barreja anterior i remenar-ho tot bé.
7.- Afegir les clares muntades a punt de neu, procurant fer moviments de dalt a baix per no baixar les clares.
8.- Ho distribuïm amb els recipients per servir, copes o bols, i ho posem a la nevera un mínim de 2 o 3 hores.

9.- Ja està apunt de servir.